Hypotheek informatie
Hypotheek informatie
Hypotheek informatie

Kom hier alles te weten over hypotheken


Heb jij een prachtig huis op het oog, maar weet je niet hoe je dat financieel moet aanpakken. Op de zeer informatieve website LeenGuru lees je alles over hoe je het beste een hypotheek kunt afsluiten. Zo weet je zeker dat je na verloop van tijd niet te duur uit bent.


Diverse soorten

Iets als een standaard hypotheek bestaat simpelweg niet. Naast de vrij gebruikelijke lineaire hypotheek kun je besluiten om voor een andere hypotheek te kiezen. Bij het afsluiten van een hypotheek moet je precies weten welke soort hypotheek goed aansluit op jouw persoonlijke situatie, om later ongemak te voorkomen. Een krediethypotheek wordt vaak niet voor het aanschaffen van een nieuwe woning gebruikt, maar juist om extra verbouwingen mogelijk te maken. Met deze soort hypotheek betaal je uiteindelijk alleen rente over het bedrag dat je hebt opgenomen. Ook kun je een hypotheek combineren met beleggingen. Dankzij de stijgende aandelenkoersen neemt de populariteit voor deze hypotheek flink toe.

Alle details

Dit zijn verreweg niet de enige mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Op de site LeenGuru vind je alle mogelijkheden voor een hypotheek. Daar lees je alle voor- en nadelen over deze manieren van een hypotheek afsluiten. Op die manier kun je een afgewogen besluit nemen over jouw investering. Bij eventuele vragen kun je bovendien altijd terecht bij de experts van het team van LeenGuru, zodat je altijd zeker weet welke hypotheek het beste bij jouw financiele situatie past.

Over de site

Bij LeenGuru vind je alle informatie die je moet weten bij het lenen van geld en het afsluiten van een hypotheek. Op die manier weet je zeker dat je een verstandige beslissing maakt. Op de informatieve en onafhankelijke site zelf kun je weliswaar geen leningen aanvragen of hypotheken afsluiten, maar hier kun je wel een goed afgewogen besluit maken.
Geld lenen